sverige

Efter en lång och plågsam men rolig kväll med de kära kamrater som är kvar i Dublin begav jag mig hemmåt.

Jag hade lovat Timo att ej gråta, jag är ju en tuff tjej, men det gick inte så bra. Fram mot småtimmarna när jag hade varit ledsen i smyg hela kvällen var det en skrattattack som fick tårarna att börja rinna. Jag skyller allt på Christian som ramla när han snyggt och smidigt skulle slinka förbi mig och Moa som satt väldigt opassande ovanför trappan. Jag började asgarva (han låg på mage mellan oss och kved) och det utlöste hysteriskt gråtande.

Herre gud va jag saknar alla. Tror ta me f*n att Timo va värst att säga hej då till. De andra vet jag att det finns chans att jag träffar igen, men Timo...han e ju inte ens från Sverige. *snyft*.

Nog om det jobbiga, nu är jag i varje fall hemma i härliga, rena, fräscha och billiga Sverige igen. Jag och David har boat in oss regällt i lägenheten. Känns jättehärligt att ha ett varmt hem. Kan sova utan täcke och inga element är på och ändå fryser man inte. Man kan duscha hur länge man vill, varmvattnet tar inte slut. Helt otroligt. Vi flyttade in på måndagen direkt efter besiktningen. Hade redan innan flyget hem bokat tvättid. Så vi ägnade X antal timmar i tvättstugan på måndag kväll. ALLT skulle tvättas.

Vi åkte och storshoppade på ICA maxi, för 2441 svenska kronor fick vi asmycket mat. Vi skulle kunna klara oss i månader på maten. Hemma i Dublin (fast nu är det ju Uppsala som är hemma) köpte man EN måltid för 30 euro. Sinnesjukt vilken skilldnad. 

Just nu i skrivandets stund sitter jag återigen i kontorsstolen i backoffice på Hotel Uppsala. Bara delar av min uniform finns kvar. Kjol och byxor. Västen är tydligen använd och fläckig, kavajen är trasig och stjortorna på vifft. Men lika glad är jag för det.

Jobbar utcheck imorrn till klockan 15:00. Sen bär det av till IKEA för inköp av säng och diverse möbler. Efter det ska jag krama Mormor och Morfar, och sen montera möbler hela natten. 

Ps. Imorrn landar Johanna (Lightning), Glenn, Didde och Mayer på Arlanda efter en månad på Bali. Ds.

 

Puss och kram


Mamma

"Vi ses SNART. Då kommer du nog tyvärr att dö. Jag och töserna kommer att krama ihjäl dig. Snyft "

Hej hej hemskmycket hej fran B

Hej hej hemskmycket hej till alla i kalla Dublin och Sverige.
Hej till alla andra ocksa foresten.

Tankte bara hora av mig och saga att jag lever.

Vi har det typ hur bra som helst. Har gjort massvis och ingenting.

Vi har surfat.
Vi har snorklat och sett skoldpaddor.
Vi har gjort en skolpadda pa stranden, en i sand, en mycket fin.
Vi har dykt och sett en haj, han bet oss inte.
Vi har fatt massage.
Vi har druckit fantaskistikst goda drinkar vid namnet "I love reggae"
Vi har gjort absolut ingenting.
Vi har sett flertalet solnedgangar.

Nu ska jag ga och gora nagot spannande alternativt absolut ingenting.

Hoppas ni har det bra dar borta. Det har vi.

Jag lever.

 
- Johanna -

RSS 2.0