♥ Längtar ♥

Två dagar, fyra timmar och fyrtioåtta minuter kvar tills mamma och systrarnas plan landar. Ser fram emot lördag så fruktansvärt mycket.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

En vanlig diskution.




Man får det inte roligare än vad man gör sig.



Jag gillar denna grabb starkt, han har humor.

/Pix

för att göra saker och ting lite lättare. :)

     Moonlight.©   (Pixie)

     Thunderprincess.©  (Moa)

    Lightning.©  (Johanna)

Beach 2009?



Herregud vad flitig jag är på bloggfronten idag.

- Moa -


Kanske roligast idag

Snott från tjuvlyssnat.


Le roadtrip

På min telefon står det 0:01:38, har alltså varit här i en och en halv timme nu och har ägnat den tiden åt att dricka kaffe och lägga upp bilder. Bra jobbat tycker jag.

Helgen var den beste! (Egentligen tycker jag inte om att ta efter uttryck som folk har, men ibland behövs det bara...) Oplanerad roadtrip till västkusten stod på schemat. Hyrde en minibuss för nio pers, klämde in åttta IBMare och en hel del alkohol och färdkost och styrde bilen mot Galway. Eller rättare sagt Johanna styrde, vi andra drack öl. Väl framme i Galway började Johan med att bada i ån sen träffade vi några irändare och gick till Spanish Arch, en liten gräsplätt vid vattnet, där det satt annat folk än vi och drack. När vi tröttnat på att sitta där (eller kanske ölen tog slut?) gick vi tillbaks till bilen och åt korv och kakor.

Vaknade kl åtta på lördagen av att det var alldeles för varmt i bilen. Det var egentligen meningen att vi skulle tälta men jag tyckte det verkade jobbigt att slå upp det mitt i natten så tog ett säte i bilen i stället. Gick ut för att leta efter öl, hittade inget öppet off licence (konstigt) så tog oss en sväng på stan i stället och letade efter Penneys för att köpa nya solisar till mig (nån *host host Lars* hade visst sovit på mina). Badade en sväng, första i år, och åkte sen till Cliffs of Moher för att spela in vår alldeles egna Westlife-video. Börjar faktiskt fundera på om det var hela syftet med resan - att få den där videon. Klipporna var i alla fall häftiga och ingen ramlade ner.

Tja, sen åkte vi till en liten by vid havet som hette Lahinch, på söndagen åkte vi till ännu en litem by vid havet som hette Kilkee och sen åkte vi hem. Nej just det, var vid en fyr och kollade på lite mer klippor och häftiga vågor med, sen åkte vi hem.




- Moa -

♥ ♥ ♥ Fruktansvärt bra ♥ ♥ ♥

Jag hade en jättebra helg.

I fredags var jag grymt trött, dvs jag kom hem åt lite glass och läste min bok..Och somna!
I lördas tog jag Glenns hörlurar och mp3:n proppad med bra musik för att bege mig ut på promenad. Var ute ett bra tag och vandrade.
Kom hem och dushade, la mig i sängen och läste lite till. Gick sen till Cineworld för att köpa tre biobiljetter till "The dark knight", gick därifrån hem till David och möttes av fem solbrända karlar. Haha.
Klockan 21,30 började bion som sedan visade sig vara en av de bästa filmer som någonsin skapats. Herre jävlar vilken bra film.



Sällskapet var inte heller så tokigt, David och Tim råkar för tillfället vara två av mina favoriter.
Efter bion gick vi förbi en pub och tog varsin dricka, killarna drack öl och jag Coca cola® (eftersom jag helst inte dricker alkohol).
På söndagen låg vi kvar i sängen jättelänge, närmare bestämmt till 14.00..
Träffade Laura och gick till Yamamori för att äta sushi, slutade dock med en kycklingrätt..väldigt bra beslut. Det var mycket gott.
Satt i Stephens green ett tag och uppdaterade varandra om vad som skett sen vi sågs sist.
Slutade med att vi låg hemma i min säng och dreglade över Robbie Williams. Mmm vilken karl.
Fick sällskap även denna natt av Söta David.

♥ Pixie ♥

Dagens ord:

Dagens ord - Cruising

Cruising är ett engelskt ord som åsyftar segling, motorcykel- eller bilåkning för nöjet av själva färden och där något mål för färden sällan finns. Jmf. ordet nöjeskryssning där man, ombord en båt, roar sig och där resans rutt inte alltid är så viktig.

Idag har jag vart på Cruising i Bollnäs. Fan va coola alla är i Bollnäs. Mycket bilar, massvis med folk, brända däck och rökigt till tusen.
Fula bilar, snygga bilar, vanliga bilar. Fula människor, snygga människor, vanliga människor.

Lite speciellt, lite coolt, i lagom mängd. En fin kväll som denna, alldels utmärkt.

Jag borde också spela rolig musik, sitta på motorhuven och dricka öl. Inte strosa runt en timme och sedan åka hem.

- Johanna -


Dagens ord:

Dagens positiva ord - Studsmatta 
Studsmatta eller trampolin är gjord av ett elastiskt material och tillåter användaren att få en hög höjd i sina hopp. Den är ofta rund i varierande storlek och används ofta som leksak för barn men används även av cirkusar. Av en studsmatta får man motion men en viss skaderisk finns och en studsmatta kan orsaka skador som t ex utslagna tänder, benbrott och försämrad rygg vid oaktsamhet.

Dagens Negativa ord -  Myggbett

Ett myggbett är det bett och kroppens reaktion på bettet som en mygga ger.



Motivering:
Min lilla syster fyller år imorgon och vi har nyss satt ihop en enorm studsmatta som hon ska få. Jag kommer troligen bryta armen för första gången i mitt liv. Tur att man har små syskon så man kan få leka lite. Ännu mer än vanligt.
Sommaren i Sverige innehåller myggor som bits.

- Johanna -

Semester

Lite segt med bloggandet nu. Men jag är alldeles för upptagen med att ha semester. Ska bättra mig en annan dag, eller kväll. Kanske den dagen de regnar.

- Johanna -

Just det

Idag har jag bloggat på min föräldravänliga blogg (för den här är ju väldigt oföräldravänlig...) här är den om ni vill läsa: moamedm.blogg.se/dublin

Tata!

Jobbigt

"Kopiera och lägg upp på bloggen" säger LLL. Och det händer, trots att det är väldigt ovanligt, att jag lyssnar på vad han har att säga.



Nu har Martin suttit i avail i 169 minuter på skill 2 på ett av de "busiest" (jag kan inte översätta det till svenska) kontona på IBM. Fatta mycket vi har att göra.

Nu vill Glenn att vi ska gå hem.

Ciao! // Moe


Wall-E

Moa och Glenn skulle på bio igår, Wall-E, men jag va som sagt väldigt trött och orkade inte följa med.
Så utan att ställa alarm kom jag ihåg att sova när jag kom hem. Decka vid 17.30. Vakna klockan 20.00 av Gustavs vackra stämma, i form av skönsång. Hade jag spelat in sången hade jag lagt upp en länk här så man hade kunnat lyssna men nu gjorde jag inte det, vilket jag ångrar idag. Men men.
Jag gick hem till David vid 21.00. Mike hade köpt fem flaskor vin, tre flaskor sprit och skulle precis, när jag kom innanför dörren, ut och köpa 48 flaskor öl. Varför? Han kommer få kämpa för att få i sig allt det där själv. David ska ju bli nykterist!

David hade buffrat upp Wall-E han också, så vi såg den vi med.



Somna vid 01.00 så jag är tröttare idag än igår. Jättejobbigt, ögonenlocken är tunga som bly.
Jag vill sova.

/Pixie

Åhh måndag

Jag är så trött, mina ögon svider nått så fruktansvärt. Jag ska sova direkt när jag kommer hem. Tror jag ska göra som Didde och ställa alarm kl 17.00 som en påminnelse om att gå och lägga sig. Man brukar annars vara pigg vid den tiden och tycka att det är onödigt att sova. Men jag måste.



Det är bara två veckor kvar sen kommer mamma, Moa och Ella. Jag är så glad över det. Längtar längtar längtar.

/Pix

Das Weekend

En helt vanlig helg typ. Förfest i Rialto på fredagen, alkoholen flödade, kanske lite för mycket. Förra helgen hette det att vi inte skulle till Mssrs Maguires - det gick inte som planerat men hade riktigt kul ändå. Den här helgen hette det att vi absolut inte skulle till Mssrs Maguires - det gick inte som planerat nu heller, jag blev på dåligt humör och gick hem. Men innan dess var det kul. Har i alla fall fått berättat för mig att jag dansade med Vidar och skrattade så jag höll på att dö i Rialto. Så det är ju bra.

Lördagen spenderades i sängen med film och tvserier tills Mayer kom och det blev dags för party igen. Förfestade hemma och gick sen den lååånga (20 m) vägen till Turks Head. Där var det skoj, det kommer jag ihåg. Idag sov jag länge och sen beställde jag och Pixie pizza och vitlöksbröd från Dominos. Syndigt, syndigt Moa men sjukt gott! Och sen var vi ute på långpromenad (eg är det inte så långt, men det blir det om man går fel) till Rialto för att hämta min glömda kamera så det var ju lite duktigt i alla fall. Och nu sitter jag i soffan och kollar på Beerfest. Tycker det är lite dåligt att de inte kör med buffalo.

Och idag fyller Johanna år, grattis! Du får en tanketårta av mig med :)

// Moe

Dagens nummer:

Dagens nummer - 22

Motivering:
Födelsedag

Igår var jag å min kära syster ut i den stora staden. Hade förfest på scenen mitt på torget. Hon gav mig en tanketårta imorse, med ljus. Det är tanken som räknas.



                

-Johanna -

Dagens lördags ord:

Dagens Positiva ord - Onykter
Påverkad av alkohol.

Dagens Negativa ord - Nykter
Inte påverkad av alkohol.

Motivering:
Semester.


Dagens ord:

Dagens Postitiva ord - Solstråle

Solen är den stjärna som finns i centrum av vårt solsystem. I omloppsbanor kring solen rör sig solsystemets planeter, bland dessa jorden. Solens utstrålande energi i form av ljus och värme som når jorden är en förutsättning för allt biologiskt liv på planeten jorden och den globala jämvikt som råder sen miljarder år tillbaka i vädersystem och havsströmmar.




Dagen Negativa ord - Regndroppe

Regn är sådan nederbörd som endast består av vattendroppar. Dropparnas radie varierar normalt mellan 0,05 och 3,0 mm. Vid vanligt regn är dropparna större än 0,25 mm. Vid mindre droppar är det duggregn. Exempel på annan nederbörd är dagg, snö och hagel.




Motivering:
Solen skiner i Sverige.

Undeligt.

- Jag har hört att 95% spottar ut i stället för att svälja.


Det va det ända jag hörde när jag gick förbi nåra svenska killar i dag på jobbet.
Jag undrar vad dom egentligen diskuterade.

Happy happy happy

Jag är glad, har varit glad länge nu. Jag är iofs oftast glad men nu är jag extra glad.
- Jag mår bra.
- Biljetten till USA är bokad.
- Jag lyssnar på Looptroop och Coldplay.
- Det är fredag.
- Det är lugnt på jobbet.
- Mamma och systrar ska komma på besök.
- Jag tycker om David.
- Jag älskar mina vänner.
- Jag trivs.

Sånna här dagar (som man mår prima på) ska man värdesätta. Och tro mig, det gör jag!
Jag har än så länge inte slagit mig heller. (Jag räknar inte med då jag skulle hålla upp dörren för Andreas å krocka med den).

/Pix

Dagens ord:

Dagens Positiva ord - Semester
Semester är avtalad ledighet under ett visst antal av årets dagar. Semester kan vara lagstiftad eller vara resultat av kollektivavtal, och kan resultera i att semesterersättning betalas ut.

Dagens Negativa ord - Arbete
Arbete är en mänsklig verksamhet som genererar ekonomiskt värde i form av varor eller tjänster. En människas resurser för att utföra arbete kallas arbetskraft.

Mamma

Min mamma har precis upptäckt msn...


Dagens ord:

Dagens Positiva ord - Sockervadd
Spunnet socker, även sockervadd, är en sötsak som görs av en tjock sockerlag (socker, glukos och vatten). Sockerlagen dras ut till tunna trådar med hjälp av ett par gafflar. På nöjesfält används sockervaddmaskiner för att göra spunnet socker. Sockervadden färgas ofta med karamellfärg och viras på pinnar.

Dagen Negativa ord - Fetma
Fetma definerias enligt WHO som ett BMI över 30, annorlunda uttryckt är fetma ett tillstånd där kroppens naturliga energireserv i form av fettvävnad ökar till en punkt där den blir associerad med negativa hälsoeffekter och ökad dödlighet.

Mmm kanske..

Kent says: säg till pixie att hon får sätta sånna här



på dojorna så hon märker när hon håller på att krocka med saker...

Johanna says: haha vad är de där?

Kent: hahaha, det är sånna som "old time pimps" satte på sina bilar för att kunna vara säkra på att dom inte körde på trotoarkanter med sina nya fina fälgar... det slog mig bara när hon skrev att hon snubblade över trotoarer osv...




Tack Kent! Funderar allvarligt på att det kanske är det enda som hjälper. hihi

/Pix

Moonlight, Thunderprincess & Lightning

För er som inte visste så har vi kategorier!

Pixie - Moonlight
Moa - Thunderprincess
Johanna - Lightning

Dvs man kan lätt lista ut vem som bloggar vad! :)

Fredag hela veckan

Jag tycker jag för lite för mycket klagomål (Didde, host, host) på min postitiva inställning (vad är det för fel på att vara positiv nu då?!) till att räkna ner till helgen, så därför kommer här en förklaring.

Måndag - Måndag är alltid måndag, det går inte att komma undan, men man kan alltid börja tänka lite framåt i alla fall, kanske planera något inför lill-lördag åtminstonde?
Tisdag - Dagen innan lill-lördag, alltså lill-fredag.
Onsdag - Eftersom dagen man är på inte räknas är det bara en dag innan det är fredag. Dessutom lill-lördag.
Torsdag - Dagen innan fredag = redan helg.
Fredag - Uppenbart. Fredag är helg, då behöver man inte jobba. Kanske vara på jobbet ja, men jobba - nej.

// Miss positiv

Dunderklumpen

Dunderklumpen är en väldigt bra film, det är också vad Pixie och jag är. Inte en bra film alltså men dunderklumpar! Igår när vi var på Eddie Rockets (och syndade hamburgare och chokladmilkshake - men det var faktiskt första gången förutom när Johan bjöd mig på en jägerbomb och när Pixie blandade vanlig saft av misstag) så spillde jag ut halva min milkshake över halva bordet. Hihi. Jag är också rätt duktig på att spilla rödvin på vita saker och hälla mat i knät.

















Så. Om ni känner er lite klumpiga som vi är - ansök till våran klumpklubb. CV kan lämnas i kommentarerna.

// Moe

...

Och idag gick jag in i en dörr.! :(

Hoho...

Jag har bytt desk. Och jag är jätteanonym.
Min namnskylt har inget namn och mitt desknummer har inget... nummer?
Snart kanske jag blir osynlig med. Yeees...

// ...

Allvarligt!

Vad lider jag av?
Jag kan inte gå normalt, eller rättare sagt jag ser inte normalt. jag ser inte lyktstolpar, trotoarkanter, trappräcken, krukor mm.
Imorse lyckades jag gå in i en sån där stolpe som står och blokerar vägen så att bilar inte kan köra över gåbroarna. En sån är nog bara ca en meter hög. DET ÄR DÄRFÖR JAG MÅSTE KOLLA  VAR JAG SÄTTER FÖTTERNA HELA TIDEN  annars går jag in i saker.

/Pix

Klumpig!

Jag skulle snabbt och smidigt glida förbi Vidar som satt i "gungfotöljen" och gick rakt in i vårt räcke till trappen. Ooooont!!
Jag kan inte nudda vänstra sidan i midjan, utan att grimasera. Det är lite blått men mest rött.
Undra om jag missbedömde avståndet eller om jag trodde att jag va smalare eller om jag bara va klumpig.

/Pix

Didde

Didde: "Det bästa med att bo här inne i stan är att man bor 3 sekunder ifrån er!"

Gårdagens citat

"Här blir inga älgar smekta. Skjutna! Jag menar skjutna."
- Didde

Humör

Jag börja dagen jättebra, jag var pigg, nyduschad och fick använda min nya foundation. Och utöver det är det ju fredag och på söndag åker vi på tivoli. Och min älskade mor ringde igår för att berätta att dom har bokat biljetter och kommer hit 2-6 augusti.
Mycket kul tycker jag.

Men sen kommer jag till jobbet och får reda på att jag ej får semester i augusti, dvs planerna att åka till USA med mina tjejor från Uppsala gick i graven. Sen fråga jag om semester när familjen är här, men nej. Inte det heller.
Jag chattade med mamma samtidigt och beklagade mig över att jag inte fick semester när dom är här, då skrev hon så här fint:

"Du skall inte var ledsen. Livet är för kort för att man ska gråta. Var glad . Vi älskar dig och kommer njuta av varje minut med dig."

Jag tycker det va jättefint sagt!
så nu är jag lite gladare..men med betoning på lite! Jag får ju fortfarande ingen semester.

/En ARG Pix

Fredags ord:

Dagens Positiva ord - Kall sup
Sup kallas ett litet glas brännvin, snaps eller nubbe.

Dagens negativa ord - Kallsup
En kallsup är när man oavsiktligt andas in vatten. Det kan kännas obehagligt och efterföljs ofta av våldsamma hostningar.

Limerick

I våras åkte VI (Moa och Johanna), Christian, Marita, Torbjörn och Tolle på äventyr till Limerick. Det var då limerickskrivandet började så därför tänkte vi i all hemlighet ge er våra , fram tills nu opublicerade första limerickar.
Håll till godo.

Vi åkte på en resa
Men alla personer blev hesa
För i bilen vi skrek
När vi lekte en lek
Sen kunde vi bara vesa

Vi hyrde en varsin bil
Och körde i varsin fil
Bil 1 körde fort
Satsa allt på ett kort
Fastna i kön som en kil

Resten (om alla som var med) kanske ni får höra i morrn för nu ska jag gå och sova.

- Moa och Johanna -

Pixie

Nu ska vår vän och medbloggare Pixie även äras med en limerick.
By Moa & Johanna.

Det var en brutta från Norden
Hon var kanske fullast på jorden
Bruden kallades Pix
När hon svepte sin mix
Hon dansade uppe på borden


Pixie dansar.

- Moa och Johanna -


Bloggholism

Jag har blivit en bloggoholic. Jag inte bara bloggar själv, jag måste dessutom läsa alla andra vettiga och ovettiga bloggar. Jag börjar bli lite orolig för min framtid eller kanske det är något postitivt. Jag tänkte att om jag inte hamnar på en anstalt för bloggoholics så kan jag kanske bota mig själv och öppna ett eget dårhus och bli rik. Yeah! Sounds like a plan som Moonlight säger.

Nu ska jag avsluta det här inlägget och göra ett nytt med Johanna...

So long! // Moe

Dagens ord:

Dagens Positiva ord - Förälskelse
Förälskelse kallas den intensiva inledningsperioden av ett kärleksförhållande. Att bära kärlek eller förälskelse som inte är besvarad av motparten kallas olycklig kärlek.

Dagens Negativa ord - Headset
Ett headset är hörlurar med en mikrofon. Mikrofonen återfinns ofta på en arm som sticker ut från, i de flesta fall, den högra sidan av headsetet men kan även vara fäst på sladden.

Tappra Vikingar från Norden.



 

Hårda som stål!!

En lördagkväll i Juni..


Mat

Idag gjorde Johanna lite för mycket pasta.

Johanna: Men det är ju inte livsviktigt om vi inte äter upp allt
Jag: Joho, tänk på barnen i Afrika!
Johanna: Nej, jag tänker mer på att det kostar att slänga soporna.


//Moe

Johanna

Johanna vill också ha en limerick. Hittade även en till henne i mitt gamla block, den kanske inte passar in så bra på henne men ni får hålla till godo med den tills jag har kommit på en bättre. Kan ju inte ägna hela dagen åt att skriva limerickar och blogga.

Eller jo förresten, det kan jag.

En tjej som hette Johanna
Hon hade en jätte panna
Rund som en boll
Såg ut som ett troll
Rulla fram, kunde ej stanna



Här kan ni se att Johannas panna inte är rund som en boll på riktigt.
Det är Johanna som är de normala till vänster, det är jag till höger som aldrig kan se normal ut på bilder.

So long // Moe

Glenn

Jag har en vän som heter Glenn. Han är snäll, han gav mig en ny vattenflaska. Den är precis som min gamla fast orange.



Här är kanske den finaste bilden jag har på mig och Glenn, det var på den tiden han var gangstah och bodde ute i T'town, vi var på fest hos Didde om jag inte missminner mig. Men nu bor vi grannar på rätt sida Liffey (southside!). Det är bra.

Jag hittade mitt gamla Limerick-block i en låda. Det var svårt att rimma på Glenn så jag har för mig att denna var till honom, nu är den det i alla fall.

En kille på IBM
En kväll han kom aldrig hem
Under desken han satt
Helt ensam en natt
Under stolen han kommit i kläm

// Moe


Efterlyses

En vattenflaska med gul kork (eller förresten utan kork, den finns kvar) och gul etikett. Sågs senast på min desk (B10) i går eftermiddag. Paola är starkt misstänkt, speciellt som hon gått på semester lägligt nog.

I går när jag kom tillbaks från semestern upptäckte jag till min fasa att min stol var borta! Eller en stol hade jag men inte min perfekta som jag haft sen jag började. När jag sen slog på datorn var det inte så mycket som funkade för någon hade även tagit min nätverksladd och min mus. Tjuvar! Här kan man visst inte vara borta mer än en dag innan man ska blir bestulen. Visserligen har jag snott tillbaks saker nu men de är inte mina gamla och det känns inte lika bra. Musen klickar inte som den ska och stolen är inte lika skönt insutten. Till och med bilderna på mina väggar är det nån som har möblerat om, varför undrar jag.

Så. Är det något som sett någonting misstänktsamt runt desk B10 under perioden den 19 juni tom 8 juli, tveka inte att kontakta mig! Tips som leder till en haffning belönas med en kaffe.

// Moe

Vildhäst i stan

Ni vet hur hundar kan springa runt lös i stan utan ägare, vi kan kalla dem vildhundar. De kanske inte finns i Sverige men utomlands. Jag råkar befinna mig utomlands.

Förra veckan såg jag en häst gå traska fritt vid trottoaren. Och då menar jag inte i en hage. Alltså en vildhäst.

När jag åker till jobbet på mogonen åker vi förbi ett område som heter Finglas (flummområde) Bredvid vägen och trottoraen finns små gräsplättar med enstaka träd på. Det finns många hästar i Finglas, och de flesta är fastbundna i något staket, träd eller annat rammel.

Men där gick det en häst. Utan grimma. Utan ägare.

Lite coolt med vildhästar i stan.

- Johanna -

Peace and love -08

  Moa i den jättelånga kön in till campingen.

  Våra urtjusiga tält, observera storleksskillnaden.

  japp, så här e de att bo i tält.. Byta om är inte enkelt.

  Trötta pojkar. Niclas och Totte.

  Musikanläggningen!!

Joel med svärd och Niclas med maskeradkostym

  Niclas med sin Jack Sparrow-dräkt

  Vackra Moa

  Nyduschad Pixie med sina tillbytta solglasögon

  Niclas i fosterställning efter Looptroop

  Man tager vad man haver, och Nicke hade en flagga.

  Niclas med sitt fina paraflax som han hittade.

Joel

Joel som ängel.

Totte sov alltså en hel dag..höjden på bakishet

  Såpbubblor is the shit

  Joel som ängel igen

Japp passa er för att ha för mkt mundiarre

  Pixie tröttna

  Som sagt hon tröttna

Bye bye carbs

Idag är jag tillbaks på jobbet. Och trot eller ej - det är inte så farligt! Kan bero på att jag inte gör så mycket av det jag ska, men i alla fall. Bara åsynen av IBM borde få mig att vända utanför entrén, men icke! Känns rätt bra att jag inte har ångest, bara det att jag börjar få den där jobbiga känslan i magen av att jag har glömt någonting viktigt som snart kommer att slå tillbaks på mig. Men tills dess - don't worry be happy.

Idag har Pix och jag börjat på vårat Beach 2009 projekt. Eftersom det redan är för sent för Beach 2008 samt att sommaren här inte är att lita på (=ingen beach att visa upp sig på) så kör vi inför nästa år. Detta innebär slutet för potatis, chips, pasta, subways, öl och allt annat som gör livet värt att leva. Men men, nya mottot är "Vill man vara fin får man lida pin". Så det gör vi. Lidandet började med ägg och bacon till frukost, överlevde faktiskt utan bröd. Unnade mig också en kaffe med mjölk.

Det värsta (eller det är egentligen rätt bra men jag är ungefär som Didde, en slacker) att vi måste börja träna med. Vi hade planer på morgonpromenader för ett tag sen men insåg att det kanske inte är det bästa. Eller bra är det men att gå upp kl halv fem bara för den sakens skull känns inte så bra.

Nu är klockan tio och jag är redan hungrig.

//Moe

Trött.

Jobbigt..jag sov bara två timmar inatt, men så går det om man måste prata. Och jag tror att jag var tvungen att göra det.

Helgen har varit fylld av: vin (rött och vitt), öl, skumpa och mjölkdrinkar men ändå väldigt lugn.
I fredas lagade jag romantisk middag till Johanna (blev dock inte så romantisk men de e tanken som räknas).
Kycklingfileér med soltorkade tomater, mozzarella och basilika, till det couscous med röd paprika och ingefärasås. Mumms.

I lördas låg vi (Johanna, Didde och jag) i sängen å prata och kolla roliga klipp. Sen gick vi faktiskt ut..
Till Charlies 3. (kinakrogen runt hörnet). Gick hem igen och skrev i gästboken. :)

Igår åkte vi (samma trio som ovan) Viking splash. Jättekul. Vattenfärden va dock en besvikelse. Men i helhet kul.

Jag gick hem till David vid 19 tiden igår, vi skulle se på "Old School" (trodde inte att jag sett den), men det visade sig att jag visst hade gjort det. Men men finns en till Will Farrell film i "boxen " och den tror jag inte att jag sett.
Så jag sover nog borta en natt till denna vecka.


/Pixie

Ordspråk

Mitt minne är som svansen på en vettskrämd ödla. Borta.

Semester

Jag känner mig rätt dålig. Jag gick upp för säkert två timmar sen och satte mig här för att fråga Pixie en sak. Som ni märker sitter jag fortfarande kvar, halvt påklädd och kan inte slita mig från dåliga bloggar. Jag förstår inte varför jag måste läsa alla blondinbloggar, jag undrar om jag på nåt vis vill reta upp mig själv. Och inte för att de är snygga och smala och rika bara för att de är så dumma!!! Jag har semester och borde göra något vettigt. Jag har semester och har inte gjort något vettigt. I går såg jag SATCfilmen för tredje gången, vettigt? Fast innan dess tog jag mig faktiskt ut och solade i nån timme och var på middag hos far. Men det är inte så lätt när alla jobbar! Man fastnar lätt framför dåliga repriser av Glamour då.

Men snart är Camillas tvättid slut då ska vi ner på stan och köpa strumpbyxor åt Pixie.

Och på måndag börjar jag jobba. Då är det nog bättre att få ångest av semester i stället.

// Moe

Underligt.



Varför bytte jag och Niclas tröjor för?? Det hade ju varit snyggare om jag hade haft min röda tröja till min röda klänning!
Och varför kramar Niclas ett gallerträd?
Och undra vad Totte berättar för mig (ser viktigt ut).
Och vad kollar vi på? Snygga brudar antagligen. (Lammkött)

/Pixie

Coola killar.


Hancock

Vi va på bio igår, såg filmen Hancock, med Will Smith. Den va förvånansvärt bra. Hade ju inte förväntat mig så mkt eftersom Didde sa att den fått usla omdömmen.
Innan bion gick vi på Mc Donken..och Johanna e grym på att beställa bra mål. Vi beställde happy meal med nuggets OCH double chees burger. man får ju jätte mkt att välja på och en leksak. Vi fick en tiger som kan göra bakåtvolter. Himla kul tyckte vi.
Jag va astrött efter bion, men på väldigt bra humör.
Lagom till att jag va klar för sängen och sagt god natt till mina roomies kom David på besök. Och full va han också. Förs va det ganska kul (gillar fulla människor) men sen vart det mest jobbigt. Aja, jag överlevde natten. Och jag gillar honom så jag kan ha överseende med att han är dryg ibland.
Och stackars Johanna fick sova i Moas rum. Men det är nog mer synd om henne nu för det öser ner.

Salom
/Pixen

20 plus

Jag är 20+. I mina öron låter det ungefär lika illa som 40+. Usch.

Nu är jag i Sverige. Förra veckan var vi på Pis and Löv, den bestod inte av så många 20+are, mest av lammkött och jag och Pixie kände oss rätt gamla. Men men, vad gör det om hundra år som Pixen säger.

Denna konversation utspelade sig en av de få bakisdagarna:
Moa: Jag är sugen på korv! Alltså riktig korv som man äter.
Pixie: Jag med, chorizo!
Moa: Neeej, lammköttskorv!




Såhär låg han (fråga mig inte vem) och sov vid 9 på morgonen när vi gick förbi.
Två tanter: Känner ni honom?
Pixie: Nej.
Tant (surt): Så  ni tar bara kort ändå?!
Pixie: Japp.

- Moa -

Alldeles egen tårta.

Jag va jättestressad när jag åkte till Sverige i tisdags kväll, eftersom jag visste att jag inte skulle få tid att umgås med min älskade familj. Men när jag klev av bussen i Sthlm stod söta David där och väntade, så då blev jag gladare.
Vi tog bussen hem till Uppsala, vi gick förbi Hotellet (där jag jobbade förr) för att min Mary jobbade natt. Jag blev så glad av att träffa henne igen. Bamsekramen till henne.

På onsdag morgon fick jag tårta på sängen, en alldeles egen PIXIE-tårta.



/Pix



RSS 2.0