Onsdag

Idag är det onsdag och bara mitten på veckan men jag är helt slut, tömd på energi.

I måndags jobbade jag (som vanligt) på Phadia därefter åkte jag till hotellet och jobbade där till klockan 22.30. Igår gjorde jag samma sak. Fast jag fick sluta 21.15 (tack gode Gud för det).

På grund av detta (jag är inte 20 år längre, haha) är jag helt slut idag. Både fysiskt och mentalt. Multitaska är bara att glömma.

Jag var tvungen att tänka en lång stund för att minnas hur man får chokladen att rinna ner i muggen. Jag kom fram till att man trycker på knappen "Choklad". Det fungerade till min (och kön bakom mig) lättnad.

När jag är trött blir jag oftast grinig. Och är jag grinig börjar jag älta. Jag har ett tag grubblat på om det bara är jag som är ärlig när jag rapporterar mina timmar på jobbet. Och det verkar inte bättre.

Jag fick ett förvånat "Va, är du det?" (ärlig vid tidsrapportering alltså) när jag berätta för David om min teori.

Att komma till jobbet en timme senare, kanske ta en långlunch eller gå tidigare, utan att rapportera är för mig helt absurt. Hur tänker man när man sen sitter och skriver i sina timmar? Att man har varit arbetsgivaren trogen åtta timmar om dan?. Bull shit. Folk vet mycket väl att dom fuskar, dom struntar helt enkelt i det.

Hur kan man med gott samvete plocka ut en lön som man ej förtjänar.

Antagligen tycker folk att dom är värda det. Hycklare.

Världen är allt bra orättvis.


Det här är alltså jag när jag är trött och grinig.

Jag har alltid sagt att jag inte kommer bli äldre än 25, men förstå OM jag blir gammal. Jag kommer bli en sån där bitter tjurkärring som hatar allt och alla. Och kallar barn för skitungar.

Save me from my self.





RSS 2.0